Individuel terapi

Individuel terapi i Haderslev – Mangler du en at tale med?

Der kan være mange gode grunde til at gå i individuel terapi. Du kan have behov for terapi, hvis du dagligt går og tumler med ting, som du ikke får vendt med nogen og det enten skygger for, at du kan leve dit liv fuldt ud eller bremser dig i dit liv.

Det kan være:

– du oplever manglende livsenergi

– du står i sorg eller krise

– du har oplevet tab

– du er trist eller ensom

– du oplever, at du gentagende gange kommer ud for de samme frustrationer/problemer i dine relationer til andre, det være sig på jobbet eller i familien

– du er angst

– du har måske svært ved at sige til og fra

– du er stresset

– du oplever, du ikke slår til

– lider af lavt selvværd

– du er blevet nysgerrig på dig selv og gerne vil udvikle dig

– du har vægtproblemer

– du har et misbrug af eks. alkohol eller mad

– du har problemer med kærlighedslivet

– du mangler struktur/fokus mod dit velbefindende og/eller dine mål

Kontakten mellem du og jeg er afgørende. Det er mit ansvar, at sørge for, at du føler dig tryg, imødekommet, anerkendt, hørt og set og dermed vil lukke mig ind i dit indre univers. Du fortæller, hvad du oplever og har brug for, at vi sammen undersøger. Som mennesker er vi tilbøjelig til, at fortælle om de symptomer vi har eller oplever. Jeg vil gennem åbne nysgerrige spørgsmål forsøge at finde bag om symptomerne. Undersøge hvad der ligger bagved. Jeg vil sige mine tanker højt, være personlig direkte og bruge min sunde fornuft og mit personlige engagement. I terapien vil vi sammen gå fra det generelle til det konkrete. Du vil opleve, at du får øje på andre muligheder, andre måder at se på dit liv – det der sker og det du gør. Jeg vil hjælpe dig med, at få mere fokus på det at være i livet.

individuelterapi