Referencer

Udtalelse fra Rolf

“Du skal vide, at jeg har været utrolig glad for at have alle vores møder, og du har været en utrolig stor hjælp for mig. Mere end du aner.

Mange af de redskaber, som du har givet mig, er jeg nu mere og mere begyndt at kunne bruge til at koncentrere mig om min uddannelse. Meget af mit tankemylder er langsomt ved at forsvinde og min evne til at fokusere og rette opmærksomheden, Pay Attention – når jeg studerer er bedre end nogensinde før! Jeg kan mærke, at jeg er vokset meget ved det. Dette er en stor tilfredsstillelse i min hverdag , og jeg begynder at tro, at jeg nok skal rejse mig igen.”😊

Udtalelse fra Mette

“Jeg kan varmt anbefale Else som psykoterapeut. Efter jeg startede hos hende, er der sket store ændringer i mit liv. Hun har givet mig nogle redskaber, så jeg kan arbejde med min angst. Efter jeg startede ude ved Else, er min angst blevet væsentlig mindre. Uden Elses hjælp i løbet af året, havde jeg aldrig nået mit mål at gå til eksamen. Hun har styrket min selvtillid og mit selvværd. Else er en kærlig og omsorgsfuld person og god at snakke med. Else er yderst professionel til sit arbejde, efter/i en terapitime føler man sig hørt, tryg, lettet og hjulpet. Jeg glæder mig til at lave flere fremskridt i samarbejde med Else.
Skrevet af Mette som har lidt af panik- seperation- og eksamensangst i 12 år. Men jeg har først nu fået den rigtige hjælp, efter jeg startede ude ved Else.”

Udtalelse fra Malene

“Da jeg første gang besøgte Else, var det fordi jeg døjede med at rødme i tide og utide. Jeg kunne ikke styre det og det endte derfor med at rødmen styrede mig. Det gik både ud over mit humør, men også mit sociale liv.
Jeg besluttede mig for, at gøre noget ved mit problem, og efter et par gange med terapi, fik jeg ændret mit tankemønster. Hvor jeg førhen så på min rødmen som selve problemet, fandt jeg ud af, at problemet lå et helt andet sted – nemlig i mine tanker. Derfor fik jeg nogle brugbare værktøjer, som jeg stadig bruger den dag i dag.
Før jeg gik til Else, havde jeg aldrig åbnet op om mit problem for nogen, men Else var både imødekommende, rar og god at snakke med, og derfor føltes det naturligt at åbne op om det. Jeg vil anbefale alle, der går og døjer med nogle problemer i hverdagen om aktivt at gøre noget ved det.
Hilsen Malene”

Udtalelse fra Tina og Ronny

“Vi fik slet ikke sagt ordentlig tak til dig. Du har været en fantastisk terapeut for os begge og du har været med til at vi nu har det så godt sammen. Syntes vi lige du skulle vide:-)”

Udtalelse fra Brian

“Tak. Det er jeg glad for. Har bestemt ikke mistet modet på at rydde op i alle de ting inden i mig. Så vender helt sikkert tilbage. Tak for alt din hjælp ind til nu. Det har gjort en kæmpe forskel for mig.”